+385 99 443 3196
info@ankachocolate.com

Proizvodi

Anka Chocolate na tržište donosi posve novu dimenziju čokolade. Jedinstvene praline profinjenih, pomno izbalansiranih okusa i inovativnog, maštovitog dizajna koje pričaju priče. Priče o Hrvatskoj, njezinoj tradiciji i baštini, njezinim otocima, okusima i mirisima. Ali i priče o vrijednim rukama ovih chocolatiera koje svakoj od njih daruju oblik i nezaboravan okus, koristeći isključivo sastojke vrhunske kvalitete, poput francuske i belgijske čokolade, domaćih likera, cvijeta soli, lavande, maslinova ulja te mnogih drugih aroma i začina pa sve do 24 karatnog zlata kojega koriste za ukrašavanje.

A za rad s čokoladom, osim velikog umijeća i vještine, potrebno je vrijeme i iznimno strpljenje. Naime, izrada samo jedne Anka praline traje čak dva dana.
Svaki se detalj radi ručno: čokolada se najprije temperira na mramoru, a boja se ručno, kistom ili metodom špricanja. Svi sastojci su prirodni, praline se rade bez korištenja konzervansa pa je rok trajanja do dva mjeseca.

Posebna pažnja posvećena je i pakiranju ovih pralina jer je izuzetno važno da one do kupca stignu u savršenom stanju. Stoga su kutijice u kojima dolaze posebno osmišljene kako bi svaku pojedinu dragocjenu čokoladnu kreaciju osigurale od lomljenja, ispadanja ili bilo kakvog drugog neželjenog utjecaja tijekom transporta.

Copyright © 2019 Anka Chocolate Jdoo – All rights reserved
Tel. +385 99 443 3196 – Email: info@ankachocolate.com
powered by RGMediaweb